keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Uusi ihana lelu!

Ostin viime viikolla Toffelle "sertilahjaksi" pienen aktivointilelun. Lelu on todella helppo, ja mietin jo ostaessani että saakohan Toffe sen parissa kulutettua minuuttiakaan ennen kuin on vetänyt kaikki nappulat naamariinsa.

Kyseessä on siis Trixie-merkkinen lelu joka näyttää tältä:

Kuva kopioitu www.wayfair.fi -sivustolta
Mukavana yllätyksenä lelun sisällä on kolme muovista tikkua vaikeuttamassa namien tuloa rei'istä ulos. Tikut saa myös tarvittaessa ottaa pois.

Toffe on nyt parit kerrat leikkinyt tuolla lelulla, ja on sillä aina enemmän kuin muutama minuutti sen kanssa vierähtänyt. Lisäksi se on joutunut jopa käyttämään vähän päätään lelun kanssa, koska se on niin erilainen kuin Toffen aiemmin ratkomat aivopähkinät.
Aiemmin olen antanut Toffelle pahvilaatikoita ja tyhjiä muovipulloja joiden sisään olen laittanut nameja. Pahvit Toffe on repinyt silpuksi saadakseen namit ja pulloja se viskelee niin että välillä niistä lentää muutama nappula ulos. Näitä kikkoja Toffe nyt kokeili tietysti tähän uuteenkin leluun. Repiminen ei tietenkään auttanut, ja viskelemälläkin napuja tulee hyvin vähän. On ollut hauska seurata kun koira miettii päänsä puhki miten ihmeessä mokomasta pötköstä saa herkut ulos. :D

Nyt harjoittelun jälkeen Toffe jo varsin nohevasti pyörittelee lelua ja saa nappulansa ulos, tässä todistusaineistoa:


Enkä enää edes jaksa pahoitella laadusta....
Tuo viereinen huone missä näkyy laattalattia on meidän keittiö, jonne Toffella on pääsy kielletty. Huomatkaa miten tarkkaavaisesti se keittiön oviaukolla nappaa lelun suuhunsa ja vie kauemmaksi kielletystä paikasta. ;) Vihmerä poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti