tiistai 3. joulukuuta 2013

Lonkka- ja silmätarkki

Tänään siis käytiin lääkärissä peilaamassa silmät ja kuvauttamassa lonkat.

Minua jännitti miten meillä menee ensimmäinen lääkärireissu, kun namejakaan ei saanut antaa nukutuksen vuoksi. Onneksi Toffe kuitenkin osasi käyttäytyä suht hyvin eikä mitään ongelmia ollut.

Toffea jännitti lääkärin pöydälle nouseminen silmien tarkistuksen ajaksi. Reppana ihan tärisi. :( Silmät oli ok (jee!!) ja sitten lääkäri tuikkasikin heti nukutuspiikin ja mentiin Toffen kanssa röntgenhuoneeseen odottelemaan rauhoitteen vaikutusta.

Lonkat kuvattiin ja en saanut kunnolla selvää mitä lääkäri niistä sanoi. Toinen on ilmeisesti alempana ja siitä saattaa tulla B tai C. Ei siis ihan priimaa mutta kelpaa meille. :) oikeesti harmttaa vähän mutta toisaalta kyllähän semmoiset kotikoiralla menee kun meillä ei ole suunnitelmissa harrastaa mitään kovin paljoa luustoa kuormittavaa

Miulle ei tää kuva kerro oiken mitään, mutta ehkä jollekulle muulle..?

Toffe heräsi melkoa äkkiä nukutuksesta ja huusi niin että miulla ihan sydäntä riipi. Ja sama itku jatkuu vielä nyt kotonakin. :( Noh, katsellaan nyt milloin nukutusaine lakkaa vaikuttamasta ja koira palautuu taas omaksi itsekseen. :)

Ainiin, ja ei muuten ole helppoa koittaa saada yli 30kg painoista koiraa autoon, kun se retkahtaa sen auton eteen kyljelleen makaamaan ihan veltoksi.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti