perjantai 20. joulukuuta 2013

Tilannekatsaus

Täytynee tunnustaa jotain....En oo ihan niin tehokkaasti alottanu niitä muiden koirien ohitusharjoituksia kun edelllisessä postauksessani lupasin... Katsekontakia harjoitellaan kyllä päivittäin, mutta edelleen meillä tulee niitä huonoja ohituksia kun en ohita tarpeeksi kaukaa ja Toffe aloittaa rähinän. Tänään kuitenkin lenkillä vastaan tuli muutama koira ja ensimmäisen jälkeen tajusin kaivaa namit esiin ja ohituksen ajaksi keskityttiin Toffen kanssa niihin. En vielä pyytänyt kontaktia koska koira ei sitä osaa, mutta tyytyväisenä se teki muita juttuja mitä käskin. Saatiinpahan vähän seisomisharjoitusta ulkosallakin. :)

Toffella oli muuten kuukausipäivä ja nyt tuo apina onkin jo 1v ja 9kk vanha! Eli se on ollu mulla jo viisi kuukautta! Huhhuh. Sen kunniaksi otettiin parit rakennekuvat eilen, mutta jouduttiin ottamaan ne taas sisällä koska ulkona on aina niin pimeää. :(

Tässä eilen otettu kuva ja vertailukohteeksi kuukausi sitten otettu sertikuva (ja samalla vähän todistusaineistoa Toffen menestyksestä ;)) :
                                                           
Thänks Lode!

Harjottelin uuden näyttelypannan käyttöä..
Pitänee harjoitella vielä lisää haha.
         

            
Se on lihonut!! Parissa viikossa! Sen alalinja ei enäää nouse niin jyrkästi ja se näyttää muutenkin veltommalta..Vai voiko se johtua kasvaneesta karvasta..? Hah, tuskimpa :D Myönnettäköön että viime viikkojen kurjan sään vuoksi lenkkeilyt on jääny vähemmälle, mutta nyt pitää karaistuaja alkaa lenkkeillä taas kunnolla!

Psst! Oon järjestäny Toffelle yllätyksen huomiselle. ;) Siitä varmaan lisää sitten myöhemmin, samoin kuin joulusta! Mitenköhän me maltetaan odottaa joululahjoja?!

2 kommenttia:

  1. Ottepas te olleet ahkeria päivittäjiä :) Mulla oli alunperin tavoitteena päivittää pari kertaa kuukaudessa, mutta siitä nyt ollaan lipsuttu.
    Meillä on kans onkelma tuon teinipojan rähinän kanssa, ja aina kun liekki kunnolla leimahtaa se myös herkästi siirtyy toiseenkin akitaa.
    Ite oon ainakin huomannu kuinka monet pahat tilanteet on osittain itseaiheutettuja, kun itse ennakoi niitä tilanteita ja samalla osoittaa koiralle ja samalla tartuttaa sen jännittyksen koiraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miulla tää blogi on niin uus juttu että vielä jaksaa päivitellä. :D
      Meillä se rähjääminen onneksi pysyy kurissa kun on vaan herkkua tarjota koiralle. Liekkö sitten epävarmuutta..? Tänäänkin näyttelyssä käyttäyty varsin mallikkaasti niin kauan kun muut koirat ei tullu ihan iholle härppimään, eikä tarvinnu olla ees tunkemassa herkkuja naamaan koko aikaa. :)

      Poista