sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Joensuu RN

Toffe kävi tänään ensimmäistä kertaa kehässä jonkun muun kuin minun kanssani. Onneksi tuo koira on niin uskollinen herkkupaloille, ettei se edes huomannut kuka niitä sen suuhun työnsi.

Tuomarina oli Tuula Savolainen, ja tällä kertaa tulokseksi saatiin hienoisena pettymyksenä vain EH. Toffe käyttäytyi kuitenkin koko näyttelypaikallaoloajan todella hyvin (onko siitä ihan OIKEASTI tulossa aikuinen?? :ooo), joten siltä osin saa kyllä olla tyytyväinen. :)

Tuomarin näkemys Toffesta:
"22kk. Voisi mittasuhteiltaan olla hieman lyhyempi. Pitkähkö lanne. Hyvä pää. Kuono saisi tyvestä olla täyteläisempi. Toivoisin tummemmat silmät. Oikea asentoiset korvat. Tilava runko. Tasapainoinen raajarakenne. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä karvan laatu. Takaa katsoen taka-askelet menevät ristiin."



Mukavan pitkä arvostelu, ja osin olenkin samaa mieltä Savolaisen kanssa. Olen itsekin huomannut Toffen takaliikkeiden olevan ahtaat, ja olenkin ihmetellyt kun tuomarit eivät ole aiemmin sitä huomanneet. Tuo silmäasia kuitenkin vähän ihmetyttää..Tummemmat? Minun mielestäni Toffella on todella hyvät pigmentit kasvoissa, mutta ilmeisesti sitten ei. :D

// Ainiin, handlerilta saatiin vielä lisäkommentti, että Toffe on hauska luonne. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti