keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Karanteeni

Viime näyttelystä saatiin näemmä kotiinviemisiksi enemmän kuin osattiin toivoakaan. Extrana ja sokerina pohjalla nyt viikonloppuna Toffella paljastui nimittäin kennelyskä. Hohhoi..
Onneksi Toffella on siihen rokote voimassa, joten oireet ovat hyvinhyvin lieviä, mutta karanteeniinhan tässä silti jouduttiin. Jyväskylä KV jääkin siis meiltä väliin, mutta onneksi mulla on Toffe ilmoitettuna maaliskuun alussa pidettävään Enon ryhmänäyttelyyn, joten ei jää keikkakalenteri ihan tyhjyyttään kumisemaan. Ja onhan meillä sitten se konekarhutestikin tulossa, hihi. :)

Olen kuullut että kennelyskä voi olla koiralle vaarallinen ja ikävä sairaus, mutta onneksi nuo Toffen oireet ovat tosiaan ihan lieviä: pientä hikottelua ja silmien vuotoa. Lääkäri lupasikin meidän siis liikkua ihan normaalisti, kunhan koira ei kuitenkaan juokse itseään ihan henkihieveriin asti (=rasita keuhkojaan liiaksi).

Ennen lääkärissä käyntiä pidin Toffea varmuuden vuoksi pari päivää levossa, ja Toffe jo vähän meinasi että tylsää on. Minä ja Toffe (+meidän talon seinät) kiitämmekin siis sitä neroa joka on keksinyt Kong-lelut! Tässä havainnollistava kuva siitä kuinka onnellinen Toffe oli kun viimein sai tekemistä lyhyiden pissalenkkien ohelle:


Meillä oli tällä viikolla parina päivänä remppamies remontoimassa minun Toffen huonetta, ja se oli Toffen mielestä aika jänskää. Uteliaana luonteena se kävi vähän kurkkaamassa timpurin touhuja ja sai siinä samalla vähän uutta väriä pintaansa.

Vaaleassa koirassa ei onneksi harmaa maali näy :P


Tuosta koirasta ei muuten kovin hyväksi vahtikoiraksi ole, vieras mies sai joka aamu lomppostella sisään ihan vapaasti ilman että Toffe edes huomasi. Kävi pienesti aina moikkaamassakin vasta siinä vaiheessa kun äijä oli jo kerinnyt kunnolla sisään. :D

Viime päivät ollaan vietetty aika rennosti, ei olla hötkyilty liikoja. Minä sain selkäni paranneltua, mutta silti meidän liikkumiset on jääneet aika vähälle. Mitälie talvi-/koulumasennusta. Ensi viikonloppuna lähdetään kuitenkin käymään Vuokatissa meidän rakenteilla olevalla mökillä, ja Toffe pääsee taas hiirijahtiin. Jee! Sitä odotellessa. :)

1 kommentti:

  1. Meidän perheellä onkin aina ollut tapana merkata remontit myös koiriin! Tai ehkä se onkin toisinpäin; meidän koirat tykkää olla osa maalausprojekteja :)

    VastaaPoista