maanantai 6. tammikuuta 2014

Pitkästä aikaa mätsäröintiä

Käytiin tänää loppiaismätsärissä taas Poksin hallilla harjoittelemassa ensi sunnuntain oikeaa näyttelyä varten. Voi että miten paljon siellä oli porukkaa! Meillä oli taas häkki mukana (se on varmaan paras ostos ikinä!) ja aluksi Toffe vaan pyöriskeli siellä ja mörisi vähän joka suuntaan, mutta sitten se rauhoittui ja oli vain. Vieressä makailevaa ja häkkiin nojailevaa sakemanniteiniurostakin tyytyi vain vähän vilkuilemaan tympääntyneesti, eikä sen kummemmin.



Ensimmäinen kehä meni vähän kurjasti koska minua rupesi kamalasti jännittämään kehien alkamista odotellessa. ._. En saanut koiraa seisomaan kunnolla ja liikkeetkin meni välillä jo laukan puolelle, joten ei siis tullut yllätyksenä kun lähdettiin kehästä sinisen ruusukkeen kanssa.

Nauhakehässä minua ei enää jännittänyt niin paljoa, joten Toffekin esiintyi kauniimmin. Liikkeet oli vähän ehkä laiskat mutta eipähän hypellyt (ennen sen liikkeet oli tosi hyvät eikä se edes tarjonnut turhaa sooloilua, mutta minä valopää sain pari päivää sitten lenkillä idean että jeeee mitä jos vähän juostaisiiiin ja leikittäisiin hihnassa!!! Niin me sitteen tehdään edelleen näköjään myös kehässä =)))))) ja seisominenkin oli yllättävän rauhallista. Miulle vielä sattu niin hauskasti, että meidän kohdalla vastakkaisessa seinässä oli peili, niin sain siitä sitten katsottua Toffen asentoa. :P

Tuomari ilmeisesti piti Toffesta nyt kun se osasi käyttäytyä, eikä karsinut meitä pois, vaan päästiin kolmen muun koirakon kanssa kisaamaan palkintopaikoista. Lopulta sijotuimme kolmansiksi, jee! Hyvä Toffe!

Ai täh?

Joo-o, ollaan harjoteltu kontaktia! :D

Tykkäätkö Jenni  muuten mun uusista kengistä?! :---))


Kehissä kävi myös pari muutakin tuttua, kuten ihana Muura-shiba ja upea Valo-akita. Muuraa päästiin moikkaamaan vielä mätsärin jälkeen koirapuistossa, ja Valoa Toffe sai ihailla vain kauempaa ja minä vähän lähempääkin. ;)


Valo ei valitettavasti päässyt näyttämään upeuttaan
 minun kuvissa ennen kuin kamerasta loppui akku :(

Puistoon tuli myös pari muuta koiraa, molemmat uroksia. Toinen oli leikattu, eikä se haitannut Toffea yhtään, ja toinen oli 7kk pentu, joka oli hyvin alistuva. Toffe sietääkin vain leikattuja ja erittäin alistuvia uroksia, mutta vähän silti pelotti kun Toffe sitä penturukkaa alisti hammastelemalla. Kyseessä oli joku pieni terrieri niin ei ois paljoa vaatinu että tommonen järkäle "vähän hammastellessaan" ois saanu siltä hengen pois. O.o Onneksi Toffe ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut aggressiivinen pentua kohtaan.

Valopäät  päiväkävelyllä


Ensi viikonloppuna sitte Kajaani ja viralliset kehät, hui!

4 kommenttia:

  1. Joo, nyt ollaan kyllä kenkämuodin huipulla! Mistä ja mitkä kenkulit nuo on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haltin kengät Prismasta. Niissä on vaaleanpunaista!
      http://www.prisma.fi/tuotekuvat//originals/06/wm6hxh58vqzadpar.jpg

      Poista
    2. Hihi, onpas söpöt vaaleanpunaiset yksityiskohdat! Joku kenkämaakari kyllä, ensin Sievit ja nyt Haltit.

      Poista
    3. Mjoo, Sievit tulivat tiensä päähän ja minun oli aika siirtyä eteenpäin. Samalla saatoin ehkä saattaa siunki Sievit viettämään eläkepäiviä... :---))

      Poista