tiistai 18. maaliskuuta 2014

Aikuinen!

...tai no ei nyt ihan, mutta 2-vuotias kuitenkin :)

Toffe on viettänyt merkkipäiväänsä käymällä taas pitkästä aikaa kunnon lenkillä ja illemmalla on luvassa herkullista kanatäytekakkua.

Päästin sisäisen hifistelijäni valloilleen 8)))
Lenkille uskallettiin lähteä, koska viime yönä tajusin, ettei Toffen oireet taidakaan viitata kennelyskään. Siis haloo, mikä yskä jatkuu hoidettuna puolitoista kuukautta?? Epäilyni vahvistui aamulenkin jälkeen, kun puolentoista tunnin kävelyn jälkeen ei tullut mitään yskäkohtausta. Sen sijaan kyse saattaakin olla närästyksestä, ja Toffe aloittikin viime viikolla kymmenen päivän närästyslääkekuurin. Siitä ei tosin näytä erityisemmin olevan apua, ja enemmän uskonkin ruokinnan muutoksen tuovan tuloksia. 
Lokakuusta astihan Toffe on syönyt lähinnä raakaruokaa, mutta muutama viikko sitten lisäsin ruokavalioon myös nappulaa monipuolisuuden vuoksi, koska Toffen maha on tähän asti testatuista lihoista kestänyt vain broileria ja kalkkuna.... Sika ja nauta on ihan nounou. Pitää nyt sitten miettiä miten tästä jatketaan.

Tässä vielä kuva synttärisankarista. Saikun jäljiltä näkyy selkä painuneen vähän notkolle, mutta eiköhän se taas lenkkeilyn alkaessa äkkiä oikene. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti