sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ihana ensilumi!

Viikonlopun aikana tuli lunta joten mieheke päätteli että lienee aika vaihtaa autoon talvirenkaat. Luonnollisesti Toffe oli mukana auttamassa parhaan taitonsa mukaan.



Tänään sitten vapaapäivän kunniaksi lähdettiin nauttimaan lumesta ja maisemista Pärnävaaralle. Käveltiin lumisissa lenkkimaastoissa ja oli siellä jo joku käynyt avaamassa hiihtokauden. Vielä ei tietenkään oltu latuja vedetty joten hyvällä omallatunnolla samoiltiin. :) 
Kiivettiin  Pärnävaaran (kai se on sen vuoren nimi?) huipulle ja ihailtiin maisemia. Aika hauskan näköistä kun maasto oli luminen, mutta puiden välistä pilkottava vesistö onkin sula. 


Toffe on mulla "vapaana" tommosessa 20m pitkässä narussa, koska se helposti menettää korvansa varsinkin tommosissa jännemmissä ympäristöissä. 


Tunti meillä siellä metsässä vierähti. Toffe olisi tietty jaksanut paljon pidempääkin, mutta meitä ihmisiltä alkoi jo vähän kunto loppua mäkisessä ja lumisessa maastossa. Nooh, toisenä päivänä sitten lisää. Toivottavasti kauniita päiviä ja lunta vielä riittää. :)

Ensi viikonlopun suunnitelmiin kuuluukin sitten lauantaina mejä-kurssi (jesjes, mahduttiin vielä mukaan vaikka ilmoittauduin myöhässä!) ja sunnuntaina mätsärit. Vähän nuo mätsärit jännittää. Toivottavasti siellä menis hyvin, niin vois luottavaisin mielin suunnata Jyväskylän KV:seen marraskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti